Båtstrikken er snart på plass! Vi er godt igang med planlegging av årets strikkefestival som går av stabelen 11.-13. september 2020.

Årets båtstrikk legges om litt ut MS Nesøy (lokal hurtigbåt) og MF Lovund (ferge Stokkvågen-Lovund). I år skal vi samarbeide om strikking av sitteunderlag! Det blir enkel rillestrikk på litt tykke pinner. Husfliden Mo i Rana har vært så snille å sponse garn og pinner.

Etterhvert som underlagene når de målene vi setter, tar vi dem inn og tover dem. Vi planlegger å gi underlagene bort til institusjoner som kan trenge dem. Er på på tur m båt eller ferge i Lurøy, er det stor sjans for at du kan bidra med ei maske eller to på ei strikking som nytter 🙂

Ny båtstrikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.