Lørdag 21. februar ble årets første strikketreff i Lurøy arrangert på Kvina forsamlingshus. Rundt 30 strikkeglade deltakere i ulike aldre og fra Lurøy og Rana møtte opp til frokost.  Komiteen fra Kvina gjorde en fantastisk jobb med å holde deltakerne mette og fornøyde også resten av dagen. Det ble servert kaker, kaffe og varm lunsj. Medbrakt strikketøy fantes i ulike garntyper og med ulike mønstre – her var det alt fra babytepper til conversesko! Et båtstrikkepledd ble også sendt rundt bordet og mange omganger ble strikket.

LarsPetterOstrem
Lars Petter Østrem

Dagens høydepunkt kom da innlandets egen huspoet, i Lars Petter Østrems skikkelse, besøkte strikkerne. Han deklamerte korte, men innholdsrike, dikt på sin egen særegne måte! Dette fikk virkelig latterdøra på vidt gap!

Aud Anita Grønning fra Sleneset hadde med egen kolleksjon av tynne ullkjoler, hver og en sydd i forskjellige størrelser med ulik design. Disse var helt unike og fantastisk flott!

Treffet ble avsluttet med garnquiz der «Innersida» fra Utskarpen (i Rana) viste seg å være de hvasseste garnkjennerne.

Vi håper å få til flere treff før strikkefestivalen går av stabelen til høsten. Har du/dere lyst til å arrangere et strikketreff i Lurøy sitt nærområdet, ta kontakt med styret i Lurøy Strikkefestival.

Følg også med på Facebooksida vår! Her vil vi etter hvert presentere Lurøymysteriet – et skikkelig strikkemysterium! Her får du ikke vite hva du skal strikke, men du bare begynner etter de instrukser du får! Følg med! Følg med!

strikketreff2
Strikketreffet var vellykket.

 

Strikketreff i Kvina
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.