Claude Goffeney - fransk konditor og høgskolelektor i Norsk.
Claude Goffeney

Ta gjerne turen innom Fløtta om du trenger en liten strikkepause under årets festival! Claude Goffeney baker rykende ferskt fransk bakverk mens du ser på. Du får også servert nykokt kaffe og får kjøpt smakfulle kaffebrød, samt nydelig hjemmelaget konfekt.

Claude er utdannet konditor og kommer fra Alsace i Frankrike. Han har jobba som dessertkokk tidligere blant annet på Store Norske Fiskekompani i Tromsø. Claude har vært  bosatt på Helgeland siden 2011. Han har med seg tradisjoner fra hjemmlandet, som han kombinerer med gode norske kvalitetsråvarer. Claude deltok også på strikkefestivalen 2014.

Claudes franske bakverk.
Claudes franske bakverk.
Franske Fristelser på Fløtta
Stikkord:     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.