pixelcrewbrew
Pixel kaffebrenneri på Nesna består av Christian Falck Kummernes og Hilde V. Falch.

Pixel kaffebrenneri består av Hilde V. Falch og Christian Falck Kummernes, to kaffeentusiaster som flyttet til Nesna med sine respektive familier for å jobbe på Høgskolen i Nesna for henholdsvis 3 og 3,5 år siden.  Nå kommer de til strikkefestivalen for å selge, prate om og brygge kaffe.

En felles interesse for kvalitetskaffe som førte til at Hilde og Christian investerte i en felles kaffebrenner.
– Brenneren ble kjøpt rett og slett for å prøve ut kaffebrenning. Etter hvert har kaffen begynt å smake så godt at vi ser for oss å kjøpe en større brenner og kanskje starte opp med en liten produksjon, sier Hilde.

Navnet til kaffebrenneriet ble valgt fordi som Hilde og Christian sier det; – Vi er jo trossalt et veldig, veldig, veldig lite kaffebrenneri. Under strikkefestivalen vil de selge nybrente kaffebønner så lenge beholdningen rekker.
-Vi vil også demonstrere ulike bryggemetoder for kaffe og det vil bli mulig for spesielt interesserte å få en smaksprøve, sier Christian.

Pixel kaffebrenneri finner du lørdag 5. september på Grendahuset fra kl. 12-16. Det vil bli mulig å kjøpe Pixel kaffebrenneris spesialbrente strikkefestivalkaffe så lenge beholdningen rekker.

Følg Pixel kaffebrenneri på Instagram:
@pixelkaffebrenneri

Brenner for kaffe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.