husfliden
Husflidslaget

Onøy/Lurøy Husflidslag er et aktivt lag med ca. 20 medlemmer. Gjengen har det trivelig sammen på medlemsmøter og aktiviteter året rundt, og de arbeider for å opprettholde og videreføre håndarbeids- og husflidstradisjoner i lokalmiljøet. Laget har et eget klubbhus som i løpet av de siste månedene har blitt restaurert innvendig. Dette er gjort mulig gjennom stor dugnadsinnsats og god hjelp fra folk i bygda både i form av økonomisk og praktisk hjelp. Dette har gjort ”Husflidshuset” til et trivelig og mer moderne lokale.

Kommer du på årets strikkefestival, kan du bli bedre kjent med gjengen på ”Husflidshuset”. De arrangerer vi Strikkebingo torsdag 8. september kl 19:00 (på gymsalen, skolen) og har åpen Strikkekafè på Husflidshuset fredag 9. september fra kl 10:00 – 15:00.

Strikk innom da vel!

Husflidslagets strikkebingo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.