Lofoten Wool stiller opp med foredraget «Ja, klart vi kan bruke ulla sauer i Nord-Norge!» under årets strikkefestival. Her presenteres ullgarn, strikkemønster, plantefarging, holdninger i en idealistisk gründerbedrift, sauene på gården, ull og kreativitet.

I 2013 startet Ragnhild Lie med villsauer på sitt nedlagte småbruk på Vestvågøy i Lofoten. Hun ville selv finne ut om man kan lage noe av ulla fra disse sauene. Etter hvert har hun inkludert ull fra flere lokale sauer.

Ragnhild Lie har fra før et hovedfag i tekstil fra Kunsthøyskolen i Bergen -97, og har siden undervist og drevet kunst- og kulturprosjekter.

 

 

Workshop; «Urtevegg»

Vi skal gjøre et felles prosjekt, -et stort stykke tekstilarbeide der alle bekker små blir en stor mosaikk som vi plasserer på vegg. Innenfor visse rammer blir det stor frihet for den enkelte: Ved å bruke en ulltråd kan du hekle, pjone, hakke, strikke eller bruke andre teknikker.

Ragnhild Lie holder i prosessen og vil etter en innledning følge med og bistå alle slik at vi kommer i mål! Vi lurer alle på hvordan det vil se ut! Alle kan være med!

Foredrag og workshop fra Lofoten Wool

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.