Hei, vi heter Maja og Silja og kommer til Luøry på årets strikkefestival.  Vi hadde en super helg i fjor og gleder oss masse til i år! Tusen takk for invitasjonen!

Vi startet Stormdal Ull i 2023 med en visjon om å lage verdens beste garn av Helgelands saueull. En hårete visjon kanskje, men hvorfor ikke? Vi bor i en værhard region med fjell og øyer, med sunne dyr som blir ivaretatt av dedikerte og kunnskapsrike sauebønder – og dette blir det kvalitetsull av! Vi farger ikke ulla, men blander nyanser av sauenes naturlige farger, fra hvitt til sort og alt der imellom. Vi har store maskiner, men sammenliknet med større spinneri er de bitte små. Vi kaller garnet vårt et sakte garn, laget ved håndarbeid med maskinstøtte.

På strikkefestivalen skal vi fortelle mer om vår gründer-reise og planer for fremtiden. Vi legger også til rette for en workshop der vi strikker en deilig hoodie med vårt mykeste «fluffy-garn». Vi sees!

Stormdal ull til strikkefestivalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.