2 thoughts on “Festivaltips

 • 26. august 2015 kl 17:48
  Permalenke

  Hei – jeg savner en oversikt over hvor de forskjellige aktivitetene foregår, er det bare jeg som ikke finner fram ? For eksempel hvor er Fagerthun, grendahuset, Fløtta osv – og hvorfra går gamle Helgeland på båtstrikk? Og hvor mange kilometer – går det an å gå eller er det nødvendig med sykkel? Da må jeg ut for å låne….

  Svar
  • 26. august 2015 kl 21:31
   Permalenke

   Vi jobber med et kart over området. Det kommer. Vi har max ca 6 km mellom aktivitetene, så sykkel er veldig lurt ? ellers får du drive heftig haiking 🙂 Til opplysning er det ikke Gamle Helgeland som gjør Skjærgårdsstrikk, det gjør Lovundskyss. De ligger v kaia hos Håkon Lund AS. Når du får kartet, finner du lettere fram ? Hjertelig velkommen!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.