Claude Goffeney Foto: Ann-Kristin Klausen

Fredag 12. september fra kl. 16:00 og lørdag 13. september fra kl. 12:00 blir det Franske Fristelser på Fløtta! Claude Goffeney er franskmann og har en stor forkjærlighet for baking! Han vil ta oss med inn i den franske bakeverdenen. Kafeen finner dere på Fløtta. Claude skriver sjøl: «Fransk gjærbakst og andre deilige søtsaker på Fløtta! Claude bakar og byr på rykande fersk bakst til kaffien. Smakfulle kaffibrød og konfekt til sals. Velkommen innom!». Vi håper du/dere tar dere tid til å slappe av i hjemmekoselig atmosfære, imellom all strikke- og garnprat. Det vil passe utmerket å ta denne pausen med kaffe/te og Claude sitt rykende ferske bakverk.

Fransk gjærbakst og andre deilige søtsaker på Fløtta!
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.