Jorun J. Pedersen
Jorun J. Pedersen – Mysteriemønsterets mor

For å holde strikkinga vedlike gjennom sommeren og som oppkjøring til festivalen i september, kan du nå delta i Lurøymysteriet! Dette strikkemysteriet passer godt parallellt med både kluter og annet sommerstrikk, jo flere jo bedre! Mysteriet løser vi hver for oss i forkant av festivalen, og symboliserer vårt mangfold i Lurøy kommune.

For å kunne delta i å løse strikkemysteriet må du melde deg inn i Facebook-gruppa som er laga. Her finner du den informasjonen du trenger om garn, mønster og plan videre. Første del av mysteriet legges ut på Facebook-gruppa 19.juni og siste del kommer 17. juli.  Underveis i mysteriet, kan vi dele bilder og spørre etter hjelp hos hverandre, om man skulle stå fast i mønsteret. Ikke vær redd for å spørre, vi hjelper til alle sammen!

Mønsteret er satt sammen av Jorunn J. Pedersen, styremedlem i Lurøy Strikkefestival. Jorunn er 49 år og bosatt på Sleneset i Lurøy. Hun er utdannet industrimekaniker og jobber for tiden som kontor- og butikkmedarbeider. Jorun hekler, strikker, syr og designer egne mønstre.

Garnpakken koster 170,- inkl porto om dere velger å kjøpe den hos dem vi har avtale med. Epostadresse for bestilling finnes på Facebook-gruppa.

PS: Kjenner du noen som ikke er på facebook, men som ønsker å strikke mysteriet, kan disse henvende seg til luroystrikk@gmail.com så sender vi mønster på epost.

Lykke til med å løse sommerens mystikk i Lurøy!

Lurøymysteriet – et mysterium i fem deler!
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.