denstrikkebokaMed utgangspunkt i sin splitter nye strikkebok ”Den Strikkeboka”, inviterer Kari Hestnes deg med inn i sin fargerike verden. Hun vil gi deg en innføring i fargelære og deretter gi deg en grundig innføring i hvordan fargene påvirker deg. Dette med utgangspunkt i østens visdomslære om chakraene. – Farger er energi, vibrasjon og vi sitter jo med strikketøyet i fanget! Det er klart at det påvirker oss, sier Kari. Etterpå bærer vi det på kroppen. Hadde det ikke vært spennende å lære mer om dette? Vite litt mer om hvorfor noen farger tiltrekker deg mens andre farger kan du ikke fordra?

Kari viser design fra boken sin og avslutter foredraget med en fargemeditasjon.

Lørdag 10. september. Tidspunkt og sted annonseres seinere.

Workshop – Med farger på pinnene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.