snorrmarian
Marian Børli Sivertsen og Snorre Sivertsen

Marian & Snorre er et musikalsk ektepar med røtter på Helgeland og bosatt på Nesna. De blir stadig vekk hanket inn for å bidra musikalsk i ulike sammenhenger og har opptrådt i flere konstellasjoner på alt fra Trænafestivalen til den norske ambassaden i Havana, Cuba.

Marian er også en ihuga strikker og bidro på Lurøy strikkefestival i 2014 med foredraget «Livet – maske for maske», som handlet om levd liv og strikking. Nå har hun tatt med seg mannen sin Snorre som er svært aktiv i det helgelandske musikkmiljøet. De har som duo besøkt Lurøy flere ganger, blant annet med CD-utgivelsen «Blå Blix» og «Kvinnestemmer».

Denne dynamiske duoen gleder seg til å hoppe på ferga fra Stokkvågen til Lurøy og diske opp med både jazz og bossanova til strikkeentusiastene.

Søndag 11. september, ”Fagertun” Onøy. Tidspunkt annonseres seinere.

Sanger fra strikkekurven  – en lunchkonsert med rød tråd

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.