Sigrig Brennhaug Foto: Frode Fagerheim

Sigrid Brennhaug, bosatt på Hemnesberget, har lenge vært på den norske musikkscenen. Hun har samarbeidet med en rekke artister og har blant annet vært vokalist i souljazzbandet The Real Thing. I 2007 var Sigrid aktuell i forestillingen «Ladies Night» på Edderkoppen Teater sammen med Trine Rein, Thorild Sivertsen, Marianne Hansen og Jørn Hoel.

Sigrid har samarbeidet med den legendariske svenske artisten Marie Bergmann ved flere anledninger, sist på Kongsbergjazz i 2016. Sigrid var vinteren 2017 aktuell på Nord-Norges-turne med Jacques Brel på Nordnorsk.

Sigrid har jobbet som musiker i mange år, hun er utdannet adjunkt og jobber i dag som lærer på kulturskolen i Hemnes kommune og som deltidsmusiker med hele Norge som nedslagsfelt.

Sigrid har en stemmeprakt og en formidlingsevne som er unik.

Hun har et stort publikum som vet å sette pris på henne. Denne gangen har hun tatt med seg et stjernelag av musikere fra Bodø i nord til Korgen i sør; John Kåre Hansen (gitar), Kjell-Joar Petersen Øverleir (bass) og Lars Kristian Sjøvold (trommer). Lydmann er Øystein Johansen.

Lurøy kirke 16. september 2017
17:30
Inngang: 200,-.

 

 

 

 

Sigrid Brennhaug i Lurøy kirke
Stikkord:         

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.