Anita Ness Byberg Foto: Privat

Anita Ness Byberg er kreativ og mer enn gjennomsnittlig opptatt av gjenbruk, redesign, upcycling og farger. Hun holder alltid på med mange prosjekter; strikking, søm, skjell, scrapbooking og uendelig mye mer. Hun  samler på det meste siden alt kan brukes til et nytt prosjekt!

Anita Ness Byberg kommer til Lurøy strikkefestival høsten 2018, og skal ha workshop i upcycling og redesign!

Upcycling er en prosess der man gjenbruker ting for å gjøre dem verdifulle, nyttige eller bare estetisk vakre. Du vil få se eksempler på klær, broderier, strikkegensere som har blitt unike med upcycling.

Ta med en gammel strikkegenser eller noe annet du vil gjenbruke og som du kan klippe i eller dekorere med broderi, hekling osv. Ta med broderinål til ullgarn, saks og heklekrok (nr. 3,5 – 4 – 4,5 eller det nr. som passer til ditt prosjekt).

Materialpakker kan kjøpes, men du må gjerne ta med egne ting som garn, knapper, bånd, perler o.l.

Onøy/Lurøy skole
Lørdag 8. september 2018
12:00-13:30

Workshop – Redesign

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.