claude
Claude Goffeney

Claude er i gang i år igjen! Ta deg en velfortjent pause fra strikkinga og heller nyte franske fristelser på Fløtta.

Du kan kjøpe deg en god kopp kaffe og nydelig nybakt fransk bakverk eller et par lekre biter spennende heimelaga konfekt. Du er invitert av den fargerike Franskmannen fra Dønna, Claude Goffeney, er konditor og lektor i norsk ved Nord universitet.

På Fløtta kan du i år se utstillingen «En serviett forlenger livet». Strikkegeneral Elin Nystad har i mange år samlet servietter. Med seg har hun sambygdingen Anne Grethe Kristiansen. Til sammen har disse to damene lagd en utstilling du kan bla i; liker du kaffe, gode kaker og servietter, er dette stedet for deg!

Servietter

Velkommen innom!

Franske fristelser og serviettutstilling

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.