Myken Opplevelser driver RIB-transport til og fra Myken og anser Lurøy som sitt nærområde.

Lørdag fra kl. 10:00 ligger båten klar ved Lundbutikken på Onøy.

Opplevelsen av å kjøre raskt og trygt i en kraftig RIB, med den flotteste delen av Helgelandskysten som bakteppe, er noe man ikke glemmer med det første! Båten er stor og trygg, og tåler adskillig røffere forhold enn vi som er oppi den.

Vi kjører med passasjerenes komfort og sikkerhet som viktigste hensyn, men har det allikevel alltid gøy på havet. Som passasjer utstyres du med kraftig flytedress som ivaretar både sikkerhet og beskyttelse mot vær og vind – for egen del er det fint om du har med en lue og/eller en «buff».

På strikkefestivalen ligger vi klar på lørdag, og tar dere med på tur i nærområdet i ca. 45 minutter for kr 350,-/pers. (min. 5 personer på hver tur – max. 12) – med både sightseeing og litt moro som mål for turen.

Ta kontakt med Roar på tlf. 926 32 560 om du har spørsmål.

RIB-strikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.