Lurøy strikkefestival vil også under årets festival støtte Landsforeningen for folkehelse sin Demensaksjon. I fjor hjalp festivaldeltakerne til med å lage grytekluter slik at vi kunne sende kr 8000 til aksjonen!

I 2019 lager vi blomsterbutikk. Den har fått navnet Lurøy Drømmehage og for at butikken skal fylles av blomstrende tilbud trenger vi din støtte. Er du kreativ og kan bidra med blomster og tilbehør som du syns passer i Lurøy Drømmehage? Kan du f.eks. strikke, tove, sy, hekle, filte, skjære i tre, binde eller hakke? Vi vil lage en bugnende blomsterbutikk på festivalen der det er plass for de minste avleggere og de største blomsteroppsatser. Vi håper på mange bidrag!

Blomstene leveres enten til festivalstyret på forhånd eller på selve festivalen. Hekt en merkelapp på blomsten der du skriver f.eks. norsk navn, latinsk navn, type blomst samt hva den trenger av pass og stell for å trives.

Lurøy Drømmehage er åpen lørdag 14. september. Kom og gjør et blomsterkupp samtidig som du støtter en god sak. Dersom det blir blomster igjen i butikken etter salgsslutt lørdag, vil disse loddes ut og vinnere annonseres.

Vi har allerede fått inn flere eksemplarer kaktus og noen flotte avleggere i krukke. Hjelp oss å hjelpe!

Bli med på vår blomstrende støtte – lag en blomst til Lurøy Drømmehage

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.