«Straks somren er endt, blir løvet tendt», sa dikteren Nils Collett Vogt. Og: «Høsten er vakker. Høsten byr på sterke farger og skiftende lys ute, og på peiskos og lun stemning inne. Det vil vi kose oss med.» Dette siste utsagnet kommer ikke fra dikteren, men fra gruppa Publiners.

Når Publiners gjester Lurøy kirke kan det forventes en litt annerledes Publinerskonsert.
Ukjent, nytt og gammelt, rom for litt andre farger og stemninger. Låter om havet. Låter om steder. Låter om folket som bor på stedene, ved havet – og om livene de lever.

Publiners feirer 25 år i år, og kan se tilbake på mange flotte opplevelser; deltakelse i «Lyden av lørdag» i 2007, gullfinale sammen med Alexander Rybak i 2009, turnéer i hele Norge og også en ukesturné i Litauen og mye rotasjon på radio.

Av de mest kjente låtene vi helt sikkert får høre denne kvelden, er helt sikkert Maja, (Kj)Ærliget, God Natt og Bær Me Over. I tillegg til en del litt mer ukjente perler som burde passe perfekt i kirkerommet. Det loves en magisk konsert 17. september!

Lurøy kirke
Lørdag 17. september 2022
kl 1730
Billettpris: 300.-

Publiners
Publiners i Lurøy kirke
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.