Remi Tasc vil ta dere med på en strikkereise «Fra omtanke til Åmtanke. Åmtanke handler om mellommenneskelige relasjoner, fellesskap, inkludering, og ringer i vann. Åmtanker overser politikk, religion, økonomi, etnisitet, kjønn, legning og andre sorteringer. Åmtanke er for alle.

Remi Tasc er pappa, bonuspappa, bestefar, gift med Ingvild, har to hunder og to katter, jobber som sykepleier, og har strikking som en stor lidenskap. Våren 2019 strikket han det som skulle bli den første Åmtanke-genseren. Det som startet som en liten, lokal oppmuntringsaktivitet har over årene vokst, og siden den gang har det blitt strikket og gitt bort hundrevis av gensere, luer og votter til mennesker i Norge, og også utenfor landegrensene.

Vinteren 2023 ble det organisert en nasjonal strikkedugnad av Åmtanke-gensere til Ukraina.

Tidspunkt og sted kommer.
Mann under gul paraply

Foredrag: Fra omtanke til Åmtanke
Stikkord: