Malin Arntsen
Malin Arntsen (Foto: Privat)

Strikkefestivalen er en festival for strikkere, men også en festival der vi setter fokus på det å mestre og det å få livet til!

Vi ønsker å bidra til gode opplevelser på mange plan, så det er med stor glede vi kunngjør at Malin Arntsen, gründer og næringslivstopp i Rødøy, kommer til Lurøy Strikkefestival med sitt foredrag «Mot alle odds».

Tid og sted for foredraget annonseres etter hvert.

 

”Nei- det går ikke! Sier hvem?
Hvem bestemmer hva man kan få til, og om en ide er god nok?”

Med en ukuelig ståpå-vilje, en enorm arbeidskapasitet og utpreget sans for det umulige, har hun fått til bærekraftig virksomhet på Rødøy i Nordland. Hun har realisert prosjekt etter prosjekt, og hennes evne til å gjøre gull av gråstein har forbauset mange over det ganske land. Malin har mottatt flere næringspriser, bl.a. Nordland fylkes næringspris for kvinner, og i 2009 ble hun kåret til Årets Nordlending. Hun var og en av «De Ustoppelige» i TV serien som gikk på NRK i 2013. Se frem til et spennende møte med en kvinne som rett og slett er ustoppelig!

Gründer holder foredrag
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.