Hæla i taket!
Hæla i taket!

I år kan du lære/lære bort å strikke hæl på sokkene! Vi arrangerer «Hælan i taket!» – en delestasjon for de som ønsker å lære å strikke hæler på sokkene, eller for de som vil lære bort å strikke hæler på sokkene! Alle som vil lære å strikke hæl, må ha med seg et par ferdigstrikkede vrangborder, garn og 5-pinner. Valgfri lengde på vrangborden!

«Hælan i taket!» hjelper deg med hælstrikkinga! Dersom du ønsker å lære bort din måte å strikke hæl på, og samtidig fortelle opprinnelsen til hælen evt ei god historie knyttet til den, må du ta med en sokk med den hælen du kan strikke! Kanskje noen velger akkurat din hæl! Tid og sted annonseres seinere.

Lurøy Strikkefestival med «Hælan i taket!»
Stikkord:     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.