jillogcarlhenrik
Carl Henrik Buschmann og Jill Larsdotter Lyngøy.

DESSVERRE AVLYST PGA SYKDOM!
Lørdag 5.september kl 18:30
 ønsker vi velkommen til konsert i Lurøy kirke med Jill Larsdotter Lyngøy, sang, og Carl Henrik Buschmann, piano.
Her vil du få høre tolkninger av kjente og kjære sanger på svensk, norsk og engelsk, f.eks. sanger av Ola og Kari Bremnes, Jan Eggum, Lisa Nilsson og Eva Dahlgren. Litt nyere innslag med «jazzy» karakter blir det også plass til. Dette må du ikke gå glipp av!

Jill er en lidenskapelig sangerinne med bred musikalsk erfaring, og forkjærlighet for soul, blues, jazz og viser. Hun har en varm og soulfull stemme og leverer alltid med stor innlevelse og tilstedeværelse! Jill har gitt ut singelen «The Christmas Song» med stor suksess og hun turnerte Helgeland med den velbesøkte julekonserten «Jul på Helgeland» i 2014. Jill har sunget back-up for noen av Sveriges største artister, hatt ledende roller i musikaler og sunget i store og små anledninger i Sverige og Norge i snart 20 år. Jill har sin base på Lovund i Lurøy, der hun også jobber som vokalcoach og driver Wilja Musikk.

Carl Henrik kommer fra Onøya. Han har solid musikalsk utdanning fra Høgskolen i Bodø og jobbet inntil 2013 som faglærer i musikk ved Firda videregående skole. Nå er han heldigvis for oss tilbake her nord! Ved siden av jobb og studier har han både spilt, skrevet og tilrettelagt musikk for og med store og små ensembler i inn- og utland. Som musiker har han mest erfaring fra såkalt rytmisk musikk, men er allsidig og har har fått bred erfaring gjennom å jobbe freelance. Han er mye brukt som kapellmester og studiomusiker og har i det siste lagt ned mye arbeid i oppdrag som komponist, orkestratør og arrangør.  Carl Henrik har for tiden bopel i Bodø, hvor han bor sammen med sin forlovede og sin nyfødte datter.

Konsert i Lurøy kirke – AVLYST

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.