Kari Hestnes
Kari Hestnes

I dette foredraget vil Kari Hestnes, strikkedesigner, ta deg med på en reise til Peru. Her viser hun hvor hun fant inspirasjon til sin 11. strikkebok, ”Hjertestrikk”, og hvordan hun og Per fikk forandret livene sine gjennom et møte med to av barna til alpakkagjeterne i Andesfjellene. Her, på toppen av verden, ble et frø sådd, og frøet vokste til en internatskole for 60 indianerbarn. En drøm ble til virkelighet gjennom strikkende hender, giverglede og et internasjonalt samarbeid i garnbransjen.

hjertestrikkKari Hestnes har arbeidet som strikkedesigner siden tidlig på 80 tallet og arbeidet som freelance designer for de fleste garngrossistene i Norge. I 1999 startet hun ”Du Store Alpakka” sammen med sin mann Per Svendsen. Sammen introduserte de alpakka for Norge. Kari hadde ansvar for garnsortiment og design. Opp gjennom årene har hun også gitt ut et titalls strikkebøker, med titler som Moderne strikk, Strikk i tråd med tiden, Strikk – en reise til indre ro, Designguide for strikkere og Hjertestrikk. Hennes siste bok, Den Strikkeboka, kommer ut i august og vil handle om farger.
Kari er også utdannet innen farge- og stilanalyse i tillegg til at hun arbeider med coaching.

Lurøy strikkefestival lørdag 10. september 2016 kl. 20:00.

Foredrag om Mirasolskolen – rørende og magisk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.