Inge Ås påstår at vi alle har en indre kunstner! Fra vi er små har vi med oss et nysgjerrig og utforskende sinn.

Inge Ås
Inge Ås

For å overleve og for å bli oss SELV må vi være medskapende i verden.  En stor europeisk undersøkelse viser at man ikke kan bli god i matte kun med med flere mattetimer.  Vi må skape, vi må leke, vi må være kreative. For alle fag er avhengig av at vi bruker vår indre kunstner, eller skal vi si både kropp og sinn!

Under Lurøy Strikkefestival kan du sjekke ut din egen indre kunstner!
Lørdag 10. september 12:30 – 13:30. Sted annonseres etter hvert.

Inge Ås er opprinnelig billedkunstner og har vært grafikklærer både i Norge på det internasjonale Atelier Nord hos grafikeren Anne Breivik
og for amerikanske kunststudenter fra Florida Universitetet på Santa Reparata i Firenze.  Hun er medlem av BKS og er innkjøpt av Oslo Kunstsamlinger samt vært med på Høstutstillingen og flere kollektive utstillinger.

I dag driver hun ILIANA akademiet med kurs og utdannelser og holder i tillegg sommerkurs på BUøyen kursgård utenfor Sandnessjøen i blant annet akrylmaling og meditasjon. Hun blander sin kunstbakgrunn i alt hun gjør og mener vi alle har godt av å “jogge hjernen med et åpent hjerte.” Hun har gjennomført et 3 årig skoleprosjekt i samarbeid med Mosjøen Videregående Skole ( DU ER GOD), hvor blant annet tegning var en integrert del.

Vil du høre mer om vår indre kunstner, kom på foredraget! Ta med fargeblyanter!

Du kan lese mer på www.iliana.no og www.ingeas.no

Vi har alle en indre kunstner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.