Du melder deg på ved å sende en SMS til Jorunn på mobilnummer 92049327. Skriv navnet ditt, adresse og eventuelt epostadresse.

Alle workshops koster kr 100,- og varer ca 1,5 – 2 timer.
Merk deg tid og sted og hva du må ha med av utstyr.

Forhåndsbestilte billetter til workshop hentes og betales fredag eller lørdag i registreringsbua ved Fagertun (Onøy), eller ved inngang på workshop. Har du ikke billett men ønsker å delta, møt opp og se om det er ledig plass.

Hønsestrikk: Design og strikk ditt eget vottemønster!
Tid og sted: Lurøy, U.L. NOR, kl 12:30

Linn og Cecilie hjelper deg å komponere ditt personlige mønster. De har med inspirasjonsdiagrammer, fargeblyanter og masse mønsterfarger fra Hillesvåg garnfabrikk. Du får tilsendt vottemønster på epost når du melder deg på og må ha med pinner og bunnfarge. Det er lurt å strikke starten på vottene før du kommer, slik at du fortere kommer igang med mønsterstrikk! Ta gjerne med egne fargeblyanter.  Les mer om hva hønsestrikk er.

(Antall: 30 stk)

Kari Hestnes: Med farger på pinnene
Tid og sted: Onøy, Onøy/Lurøy skole kl 13:00

Kari inviterer deg inn i en fargerik verden. Her vil du få en innføring i fargelære og hvordan fargene påvirker deg, med utgangspunkt i østens visdomslære om chakraene. Farger er energi og vibrasjon og strikketøyet bærer vi på kroppen. Lær hvorfor noen farger tiltrekker deg, mens du ikke kan fordra andre farger!

Kari viser design fra boken sin og avslutter med en fargemeditasjon.

(Ikke begrenset antall)

Inge Ås: Din indre kunstner
Tid og sted: Onøy, Onøy/Lurøy skole kl 13:00

Vekk din indre kunster! Hva skal til for at du går utover ditt vanlige «mønster», videreutvikler og finner nye løsninger? Her blir det flere øvelser og utvekslinger og spørsmål og svar. Ta med tegnesaker!

(Ikke begrenset antall)

Merete Toft: Grafisk/islandsk intarsia
Tid og sted: Onøy, Onøy/Lurøy skole kl 13:00

Intarsia-strikking er en teknikk som utnytter blokker av farge for å lage et bilde eller et design. Strikkeoppskrifter med intarsia-design varierer fra oppskrifter på tilbehør som hansker og luer, til større prosjekter som gensere og tepper. Merete lærer deg å strikke lue eller pulsvarmere i denne teknikken. Du må ha med garn i to farger og pinner som passer til garnet ditt.

(Antall: 15 stk )

Inger Lise Valstad: Trykk på skinnfell
Tid og sted: Onøy, Onøy/Lurøy skole kl 13:00

Inger Lise viser deg hvordan du kan trykke fine mønstre på skinn. Du lærer å bruke trykkfarge og malerull og lager dine mønstre ved hjelp av trykkblokker. Du må ha med skinn. Har du egne trykkblokker kan du ta de med deg!

(Antall: 12 stk)

—————————————–

NB! Noen workshops har maksimum antall deltakere; er det fullt kan du velge å stå på venteliste.

—————————————–

Påmelding workshops

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.