Ordfører Carl Einar Isachsen strikker
Ordfører Carl Einar Isachsen strikker

Er du så heldig at du reiser med hurtigbåten MS «Nesøy» eller med fergene i Lurøybassenget, kan du korte ned reisetiden med strikking! Mange har kanskje egen strikking med, men har du ikke eget strikketøy, får du gjøre som ordføreren i Lurøy; benytt strikkinga du finner på båten! 

Lurøy strikkefestival har lagt opp til strikkeaktiviteter på båtene oså i år, og årets produksjon er Arne & Carlos-pledd. Disse pleddene strikkes av restegarn og blir utrolig flotte! – Vi håper så mange som mulig vil være med å legge igjen noen masker, slik at vi får mange pledd til høsten, sier Trine Sandvær og Turid Istad, representanter fra Lurøy strikkefestival. – I fjor strikka vi remser til ARN-syklene, året før pledd og året før det igjen ble «Sjonormen» til, ler damene.

Ordføreren i Lurøy, Carl Einar Isachsen (SP), pendler med båt til og fra jobb.

Anne Marit Isachsen
Anne Marit Isachsen

Vi i Lurøy strikkefestival er glade for at også han legger igjen litt flid og innsats i pleddene. Søster Anne Berit Isachsen la også ivei på pleddet etterhvert som det ble ledig. 

Til høsten gis pleddene til et veldedig formål. – Det er mulig vi lager et lynlotteri og samler inn penger til et godt formål. I år knytter vi festivalen nært opp til Nasjonalforeningen for Folkehelse (demensforskningen), så kanskje vi bruker pleddene til noe opp mot dette, avrunder Trine Sandvær.

Båtstrikken i Lurøy lever(er)!
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.