Tone Loeng

Det er med stor glede vi presenterer en av årets foredragsholdere; Tone Loeng. Tone Loeng bor i Skien og er over gjennomsnittet interessert i kofter og koftehistorikk. Høsten 2013 startet ho Koftegruppa på Facebook, og pr i dag har gruppa over 90 000 medlemmer!

– Jeg liker å grave i gamle ting, så jeg er hele tiden på utkikk etter gamle koftemønstre og vil og vite mest mulig om hvem som står bak designet til den enkelte, sier Loeng. Norge har en rik og mangfoldig strikketradisjon. Dette må opp og fram i lyset!

Ved siden av interessen for gamle koftemønstre bruker også Tone Loeng tiden sin på egen design. – Det er spennende å lage egne mønstre. Jeg inspireres av naturen og elsker å leke med farger.

Ved siden av design og koftestrikk har Loeng utstillinger, presentasjoner og foredrag. Hun har gitt ut flere bøker. Den nyeste er ”Sagakofter” som er inspirert av romanserier.

 Det er flott for oss å kunne ønske Tone Loeng hjertelig velkommen til Lurøy Strikkefestival! Vi håper så mange som mulig får anledning til å høre hennes foredrag, og evt delta på hennes workshop. Tid og sted annonseres etter hvert.

Tone Loeng – med teft for koftemønstre
Stikkord:     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.