Lill Cathrin Eide Schei

Lill Cathrin er 45 år gammel. Hun er født og oppvokst i Sandnessjøen. Lill Cathrin kommer fra en kreativ familie, der blant annet hennes morfar var kunstmaler. Hun lærte seg å strikke da ho var fem år, og siden da har hun alltid strikking for hånden!

Lill Cathrin er glad i å lage mønstre, og er aktiv på Ravelry med sine mønstre. Hun har og egen nettbutikk – www.garnkista.no der hun selger garn og mønstre. Dette er hennes jobb!

– Jeg henter inspirasjon til nye design av tilfeldige ting jeg ser rundt meg eller via ting som folk kommer til meg med som de ønsker et mønster på. Av og til blir det vellykket, andre ganger ikke, sier Lill Cathrin.

Farging av garn er også noe som Lill Cathrin er interessert i. – Jeg har farget garn i 3-4 år (syrefarging), og jeg selger håndfarget garn i nettbutikken min. Jeg liker å leke med farger og teknikker og det er så spennende å se hvilket uttrykk hespa med garn får når fargingen er gjort!

Vi i Lurøy Strikkefestival gleder oss stort til årets Lurøymysterium. Mer info kommer etter hvert, men pinnene kan kvesses allerede nå !

Årets mysteriedesigner er Lill Cathrin Eide Schei
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.