Bjørn Ronny Hansen til venstre, Steinar Henriksen i midten, Chris Eva til høyre.

Steinar Henriksen feller av årets festival med konsert på Fagertun, Onøy, 17. september. Låter med gode og betydningsfulle tekster ligger hans hjerte nærmest og det vil nok prege repertoaret under strikkefestivalens konsert. Med seg har han Bjørn Ronny Hansen på bass, og Christopher Eva på piano.

Steinar Henriksen (47) er lokal amatørmusiker på Helgeland og har lang fartstid. Han hadde sin første honorerte musikkopptreden 17. mai 1984. Han har medvirket i alt fra store lokale musikaloppsetninger til amatørteater, TV og revy. I dag er han fast medlem i bandet Fire Frekke Fyrer og synger også førstebass i Båsmokoret. Til daglig er Steinar byggdriftssjef i Rana Kommune.

Bjørn Ronny Hansen (46) er lokal amatørmusiker på Helgeland og brukes av mange aktører som trenger en stødig, seriøs og dyktig bassist.  Bjørn har meget bred erfaring fra de fleste musikalske sjangre. Han er fast medlem i Fire Frekke Fyrer og  Unit Five. I det daglige yrkeslivet dreier det seg om maling og flis. 

Christopher Eva er født og oppvokst i London og studerte musikk ved Cambridge University. Han kom til Norge i 1995 som organist og musikkskolelærer i Lurøy og bor fremdeles her. Siden 2011 har han jobbet som kantor i Mo kirke. Chris er mye brukt som pianist og akkompagnatør, og er dirigent for Onøy/Lurøy sangkor og Helgeland kammerkor.

Konsert søndag 17.9.17, Fagertun, Onøy kl 12

Dette gleder vi oss til!!

Konsert på tampen av festivalen
Stikkord:         

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.