Barneaktivitetene er klare! Vi slår på stortromma i år; to ulike aktiviteter for barn, så her blir det mye å gjøre en lørdags formiddag! Lørdag 16. september inviterer vi til kreative aktiviteter for barn i alle aldre!

Fra kl. 10:00-15:00 kommer ID2A Polarsirkelen vgs, Mo i Rana, og arrangerer ulike aktiviteter for barn og unge. Det blir forskjellige ballspill og andre leker. Disse ungdommene ser fram til arrangementer og gleder seg til dagen! Kom og bli med, detta blir gøy!

Ha på klær og sko som passer. Enkel servering underveis!
Gratis. For alle. Ingen påmelding. Møt opp ved ballbingen.

Linda B. Skogholt

Fra kl. 10:00 – 12:00 skal Linda B. Skogholt ha workshop for barn. Hun vil lære barna filting på ullstoff. Her får barna jobbe kreativt med ull og filtenål. Målet er å få til et felles bilde av de materialer hun har. Om bildet blir ferdig, vil det kunne sees på søndag på Fagertun, Onøy.

Gratis. For alle. Ingen påmelding. Enkel servering underveis. Møt opp på hovedklasserom, mellomtrinnet.

Barneaktiviteter under strikkefestivalen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.