Robert beskriver seg som nordnorsk familiefar, strikker, forfatter og sjømann og står bak den populære Instagram-kontoen Hardbarka, der han deler sine særegne maritime strikkeplagg. I foredraget forteller han hvordan livet kan vende og veien endres mens man går.

“Jeg er verken lege eller psykolog, men tenker at min historie kan være et godt bidrag med tanke på temaet mental helse. I mitt foredrag kan du forvente en blanding av livets opp- og nedturer. Det blir innslag av humor og god stemning, men også sorg og fortvilelse. Jeg forteller hvordan jeg gikk fra å ikke vite hva strikkefasthet er til å gi ut en strikkebok. Og selvsagt får du høre om Casper, Gutten som endret alt, min sønn.”

Hardbarka – et foredrag med Robert Torrissen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.