Tord-Rune Kvikstad (36): Rutinert og ruinert, hårklipp ofte skamfert.  Brobrenner på dagtid og komiker når ungene har lagt seg. I sin standup snakker Tord om ting folk bare tenke etter å bli kasta ut for å være overstadig kanakas. Det kan hende du har sett han i rekke norske krimserier som Wisting, Jul i Blodfjell og storsatsingen fra HBO, Beforeigners; der spiller Tord et ukjent lik dratt opp av havet.

Ruben Nilsen Robertsen (35): Amatørkomiker fra Vannøya. Stand-up er preget av småbarnslivet, kleine opplevelser og en forlovede fra Øst-Europa. 30 årene har tatt han, og det gir han ikke kun dårligere kondisjon. I 2015 flyttet han til Balkan (Helgeland), hvor han fant kjærligheten. Til daglig jobber han som hotellsjef, fotballtrener, og pusser opp hjemme på tvang.

Fagertun, fredag 15.september kl 21:00. Inngang kr 100,-

Til venstre Tord-Rune Kvikstad. Til høyre, Ruben Nilsen Robertsen.
Stand-up med Tord-Rune Kvikstad og Ruben Nilsen Robertsen
Stikkord:     

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.