Elise og Julie har gleden av å invitere til danseaktivitet for barn under Lurøy Strikkefestival. Elise og Julie ønsker å engasjere til utfoldelse, bevegelse og danseglede, og vil derfor lede to danseklasser 16. september. Det er gratis å delta!

 

Timene vil inneholde oppvarming, lek og dans, og vil ha fokus på å lære noe nytt mens vi har det gøy sammen som gruppe. Dansen passer like godt for både gutter og jenter, du trenger bare å ta med drikkeflaske og klær du kan røre deg i, og du er klar! Det blir delt mellom to ulike aldersgrupper, med en snacks-og-snakk pause mellom hver gruppe. 

 

Gruppe 1: 5-9 år, starter kl. 10:00.

Gruppe 2: 10år og oppover, starter kl. 11:30.

Sted: ballbingen (om dårlig vær, blir det inne på musikkrommet på skolen).

 

Elise Rosnes er 23 år gammel fra Re i Tønsberg kommune, og har nærmest danset siden hun kunne gå. Hun er nå uteksaminert ved Balettakademien i Stockholm, der hun gikk deres treårige yrkesdanserutbildning, og har allerede danset i sin første musikal kalt Tootsie.

 

Julie T. S. Eva er 23 år gammel fra Onøy i Lurøy kommune, og startet sin vei innen dansen noe senere i ungdomsårene. Hun gikk et år på Balettakademien i Stockholm sin yrkesdanserutbildning, og holder nå til i Trondheim hvor hun studerer fysioterapi ved NTNU og jobber deltid som danselærer.

Kom og dans!
Stikkord:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.